Трагедия на Евровизия! Смърт почерни конкурса

Гласувайте за статията

Трагедия на Евровизия, смърт почерни конкурса

Трагедия помрачи Евровизия в Тел Авив. Смъртен случай разтърси здраво зрители и организатори, които доста тежко посрещнаха новината. Злополучен инцидент развали иначе празничното настроение на участниците и е много вероятно да се окаже най-черното петно в иначе този толкова празничен състезателен форум.

Осветителят Фулда Шварц, който провеждал подготовка за Евровизия в Тел Авив е пострадал тежко, след като върху него паднало част от осветлението. Мъжът проверявал част от осветителната техника, когато някои по-тежки елементи се откъснали и паднали върху него.

Въпреки че веднага била извикана линейка и мъжът бил изпратен моментално в болница, мъжът не издържал и починал.

„Не обвинявам никого. Но как е възможно на такова голямо събитие, като Евровизия, с толкова вложени пари за наблюдение и сигурност, да се случи нещо толкова страшно“, заявят близки на покойния пред медиите.

Засега няма обвиняем за инцидента, но от полицията все пак разследват случая.

Това е 64-тото издание на конкурса, което тази година се провежда в Израел. Въпреки това организаторите се обърнаха към европейски специалисти за провеждане на събитието. Германският художник и дизайнер Флориан Видер има доста интересни идеи. Той предложил сцената да е с уникален и иновативен хайтек стил, пише magazin.mk

Видер, който от години отговаря за дизайна на сцената на Евровизия, отново е реализирал проекта си по впечатляващ начин.

Трагедия помрачи Евровизия сн. Уикипедия

Трагедия помрачи Евровизия сн. Уикипедия

Междувременно Ейтан Шварц, шеф на отдела за връзки с обществеността в Тел Авив, споделя, че Евровизия не е просто конкурс за най-добра песен, а национално събитие за Израел. Освен това, той споделя, че за него и организаторите това е шанс да покажат на останалите държави, че страната им не е войнствена. А е весела, открита, приятелски настроена и толерантна към всички философии, религии и култури. Един свят, където съжителстват ултра ортодоксалните правила на евреите и модерните разбирания на Запада.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар