Петя Буюклиева напуска „Като две капки вода“ (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Петя Буюклиева останала разочарована от шоуто

Петя Буюклиева е смъртно обидена на продуцентите и екипа на шоуто за имитации „Като две капки вода“, издават източници от предаването. Петя отказвала да приеме, че заслужава заеманото от нея последно място във временното класиране. Тя била убедена, че е жертва на заговор, който я тиква надолу в подреждането.

„Заслужавам да съм на финал“, убедено заявявала Буюклиева. Тя не виждала никакви проблеми в представянето си в шоуто и не можела да проумее защо публиката почти всеки път я ощетява с точки. В същото време по-слабо популярният Стефан Илчев е като абониран за първо място. „Не е възможно той да има повече почитали от мен“, разсъждавала певицата, пише „Уикенд“.

Зад кулисите тя редовно спорела с журито, редакторите, продуцента и дори с водещите на „Като две капки вода“. В очите им заявявала, че правят шашми за нейна сметка. „Ако знаех, че ще постъпите така с мен, нямаше да се съглася да участвам“, казвала Петя на творческия екип.

Буюклиева бил толкова бясна на произвеждащите шоуто телевизионери, че и в директен ефир не се свени да изразява недоволството си от тях. Когато бе обявено, че е взела едва 4 точки за изпълнението си на песен на „Кис“, естрадната ветеранка тутакси отсече: „Не е вярно!“. Думите си тя не изрече на микрофон, но пък камерите уловиха движението на устните й.

Класа

Реакцията на Петя, класирана на предпоследно място във въпросната вечер, бе коренно различна от тази на Мария Илиева. Изпълнителката на „Лунен сън“ показа класа, щом чу, че е оценена с едва 3 точки. Тя се усмихна и изпрати въздушни целувки към аудиторията, показвайки, че за широко скроения артист публиката винаги е права.

Мария е сигурна финалистка в шоуто, но Петя е без реални шансове да се бори за разпределението на призовите места. Преди заключителния концерт остава само още един редовен епизод и продуцентите се притесняват дали в него Буюклиева няма да направи някой чутовен панаир.

Петя Буюклиева напуска "Като две капки вода" сн. ХотАрена

Петя Буюклиева напуска „Като две капки вода“ сн. ХотАрена

„Тя не цепи басма никому. Способна е да вземе микрофона и да „нахрани“ Маги Халваджиян, да обяви пред цяла България, че я е измамил“, коментират опасенията си членове на тв екипа, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Петя Буюклиева напуска „Като две капки вода“ (Вижте причината)”

  1. Златена

    май 19. 2019

    Петя Буюклиева е много некадърна един образ в капките не направи като хората и не става въобще за актриса.Стефан Илчев е най добрия имитатор в капките 2019 затова той най много от всички заслужава да стане победител в тазгодишното издание на капките за него гласуваме предимно ние жените още в началото на капките си харесахме това момче .

Добавете коментар