Софи Маринова спести куп пари (Вижте как)

Гласувайте за статията

Софи Маринова печели от сватбата си

Софи Маринова спести куп пари. Поп фолк изпълнителката знае как да си прави сметката. Само преди няколко дни ромската перла пусна новото си парче и зарадва феновете си. То носи заглавието „Един за друг“, а видеото към него не струва нито лев на г-жа Давидова.

Софи използва кадри от сватбата си с Гринго за новия си клип. А с него Маринова успя да избие голяма част от разходите за голямото събитие, което се състоя на 24 май. Ромската перла и Гринго вдигнаха тържество за чудо и приказ, пише „България днес“. За този специален момент Гринго и Софка не са пестили от нищо и всичко беше изпипано до най-малкия детайл.

Само преди няколко дни щастливият младоженец също призна, че не е могъл да повярва каква хубава сватба е станала. „То и аз не съм очаквал толкова хубаво да е. Стана повече от хубаво. Просто уникална сватба беше“, каза Гринго в първото си интервю след сватбата пред Деси Цонева. Любимият мъж до Софка посъветва всички хора да се женят, защото няма по-хубаво нещо от това.

На пищното събитие присъстваха над 350 гости. Младоженците бяха поканили много роднини, приятели и колеги на булката. Клипове и снимки от партито на Гринго и Софи заляха профилите на булката в социалните мрежи. А предвидливата булка реши да използва тези кадри и за да спести някой лев от клип към новата си песен.

Софи Маринова спести куп пари от клип за новата си песен сн. Фейсбук

Софи Маринова спести куп пари от клип за новата си песен сн. Фейсбук

Безплатният клип със сигурност е помогнал на семейството да спести доста, имайки предвид че правенето на видео никак не излиза евтино на изпълнителите. По принцип Софи Маринова не се скъпи и плаща луди пари за видеата към песните си, но този път е решила да заложи на безплатен клип и да спести от семейния бюджет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар