Семейни страсти! Мъжът на Елена Йончева я отряза: Избирай, мен или Брюксел! Преглеждания: 8771

0
Оценете този post

Половинката на Елена Йончева няма намерение да я последва в Брюксел, архитектът я отряза

Елена Йончева, която успя да стане водач на листата за евро изборите на БСП е заплашена да съсипе семейството си. Нейната половинка архитекта Пламен Тодоров директно й заявил, че няма да я последва в Брюксел с невръстния им син.

Доста по-младия от Йончева мъж й оказал силен отпор по пътя й към Евро парламента. Той е един от най-добрите интериорни дизайнери и е собственик на „Зум студио” , което управлява с родния си брат Тодор.

Фирмата на братята се ползва с голям авторитет и има не малък брой служители. Проектите им вземат участия в международни изложения във Венеция и Берлин. Където бележат голям успех.

Пламен в прав текст казал на половинката си, че трябва да избере между семейството си и амбициите за евро парламента, издават близки до известната двойка. Иначе веселия любим на Елена Йончева се сърдел и бил категоричен, че няма да става втори Симеон Колев. Визирайки радиоводещия и журналистката Мариана Векилска. Която заряза децата си и хукна да прави кариера в Брюксел.

Пламен Тодоров, който върти бизнес за милиони нямал никакво намерение да хлопва кепенците или пък да остави работата си в чужди ръце за пет години и да последва жена си в странство. Той нямал желание детето им, което сега е на три години да живее и учи в чужбина, предават от lupa.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.