Мустафа Карадайъ пее чалга с Есил Дюран и Орхан Мурад (Подробности)

Гласувайте за статията

Лидерът на ДПС прави трио с Есил Дюран и Орхан Мурад на предизборен концерт

Мустафа Карадайъ пропя чалга на предизборен концерт. Явно скандала с къщите за гости не му влияе на доброто настроение. Въпреки, че в него бяха замесени роднини на лидера на ДПС.

Преди няколко дена тихият на вид Карадайъ захвърли задръжките и се качи на сцената. Там с пълен глас пя в компанията на Орхан Мурад И Есил Дюран. Шоуто се случи във Велико Търново на предизборен концерт.

Снимка: Ретро

Появата на лидера на ДПС  на сцената предизвика голям фурор сред гостите. Оказа се, че шефът на партията има добри гласови възможности и познава в детайли творчеството на чалга звездите.

Орхан Мурад и Есил Дюран са любимци не само на Карадайъ, а и на почетния председател на партията. Ахмед Доган скоро дари на незрящия певец специално устройство, с което той прогледа. То било закупено от чужбина за 10 бона. Умната машинка улавя обектите и описва на слепеца какво вижда.

Не по-малко тачена е и Есил Дюран. Тя често взима участие в предизборните концерти на ДПС. А освен това е канена винаги на лични празници да извива глас за Сокола.

За Ахмед Доган се знае, че е от хората, на които може да им се има вяра. За него певицата споделя, че понякога се срещат и си говорят на теми за любовта. Като издава, че Доган винаги казва, че всеки човек трябва да е в отлични отношения със собствената си душа.

Есил се изказва ласкаво за политика и твърди, че е много ерудиран и ще остане в историята, предават от retro.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар