Алекс Сърчаджиева още страда по Ласкин: Никога няма да те забравя!

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева още страда по Иван Ласкин, не може да го прежали

5 месеца след смъртта на големия български актьор Иван Ласкин, актрисата Алекс Сърчаджиева още тъгува по него. Съпругата на Васко да Гама от село Рупча, с тъга си спомня за него.

Преди дни актрисата прие да бъде жури на кинофестивал в Тополовград, на който Ласкин бе ежегоден член. Именно, за да почете паметта му, та се стегна и въпреки личните си страдания, с гордост прие да присъства на събитието. И не скри, че е чест за нея да бъде жури в кинофестивала „Велко Кънев“.

За самата Сърчаджиева спомените от фестивала са горчиво-сладки. Актрисата още преживява много тежко загубата на любимия си съпруг. Александра споделя, че планира да замине за Франция, където театралната й трупа има изяви съвсем скоро. Звездата ще използва момента, за да отдели няколко дни и на екскурзия, за да се разсее от мъката си.

„Само да имам свободно време“, споделя още идеята си Алекс, пише HotArena.net. Тя получава подкрепа от една от най-близките си приятелки — Даниела, половинката на Чочо Попйорданов. Двете дами са си много близки и са силно сплотени в мъката си. Даниела дори често остава да спи в дома на Александра и обратното, за да й помага докато се възстанови от смъртта на съпруга си, пише още „България днес“.

„Помагам й, защото я харесвам. И защото Чочо и Иван бяха най-добри приятели“, казва още вдовицата на Попйорданов, която също има една дъщеря — Катя, осиновена от двамата, малко преди смъртта на големия актьор.

Алекс Сърчаджиева още страда по Иван Ласкин сн. Нова телевизия

Алекс Сърчаджиева още страда по Иван Ласкин сн. Нова телевизия

Що се отнася до Алекс Сърчаджиева, актрисата буди възхищение с високия дух, който показва. Но тя не крие, че й е изключително трудно да бъде силна. Три месеца след загубата на Ласкин, тя го поменава и в социалните мрежи. „Още не мога да си намеря място от загубата. Много те обичам, любими, никога няма да те забравя“, пише актрисата със сълзи на очи. А приятелите и почитатели се молят да остане силна и да намери кураж, за да продължи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар