Кити Спенсър тръгна с 60-годишен милионер (Племенницата на Даяна заби моден магнат)

Гласувайте за статията

Кити Спенсър предизвика скандал с новата си любовна връзка, но не й пука

Кити Спенсър, дъщерята на граф Ърл Спенсър и племенница на покойната принцеса Даяна има нов мъж в живота си. От доста време се говори, че чаровната блондинка, която е копие на легендарната си леля, има афера с по-възрастен от нея мъж. Това се потвърди преди дни, когато русата красавица се появи в компанията на модния магнат Майкъл Люис.

60-годишния милионер притежава огромно състояние от 100 милиона долара, но едва ли то е единствената причина за интереса на красавицата към него. Двамата споделят много общи неща – той предпочита да живее в Южна Африка, където и Кити е израснала, обича да пътува, цени модата и има активно отношение към нея.

Самата госпожица Спенсър е модел на Долче и Габана. Но редовно се изявява и като професионална манекенка на подиума. От миналата година обаче тя е във връзка с два пъти по-възрастния от нея милионер.  И вече се шушука, че за тях се чуват сватбени камбани.

Кити демонстрира публично връзката им по време на романтична разходка из Манхатън. Небрежно преметнала ръка през рамото му, тя потвърди слуховете, че са заедно.

За отношенията им се заговори още миналата година, когато дъщерята на граф Спенсър бе забелязана да напуска хотел в Ню Йорк и то в компанията именно на Люис. По ирония на съдбата, в същия хотел бе организирано и бебешкото парти на Меган Маркъл.

Преди да се запознае с Майкъл Люис, Кити Спенсър имаше връзка с 48-годишния строителен магнат и брокер на недвижими имоти Николо Баратиери ди Сан Пиетро. Той обаче я заряза през 2017 година, заради актрисата Лиз Хърли.

Кити Спенсър с нова любов сн. You Tube

Кити Спенсър с нова любов сн. You Tube

Лейди Кити Спенсър след това в много свои интервюта твърдеше, че не желае да бъде трофейна съпруга. Може би е променила вижданията си, или любовта е замъглила ума й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар