Хороскоп за 16 май, четвъртък

Хороскоп за 16 май, четвъртък
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Хубаво е днес да работите в екип с други хора. Що постигнете по-добри резултати. Овладявайте темперамента си, не се опитвайте изкуствено да ускорявате развитието на обстоятелствата. Денят е по-благоприятен в материален аспект, отколкото за любов. В този смисъл се налага да бъдете по-сдържани.

Телец
И за вас четвъртък е печеливш по отношение на материални дела, но с тази разлика, че ще ви върви и в любовта. Очакват ви уважение и признание, на които не сте разчитали особено. Постарайте се да не харчите много, тази икономичност ще ви бъде върната многократно. Възможно е днес неочаквано да срещнете човек, когото не сте виждали отдавна.

Близнаци
Вероятно повечето от вас изживяват трудности от емоционално естество, но денят ще ви зарадва в материален план. Очертават се придобивки и добри условия за извършване на желана промяна вкъщи. Бъдете сдържани относно конфликти и не се хвърляйте самостоятелно в различни мероприятия. Сега е по-изгодно да действате със съдружници.

Рак
Има вероятност за здравословно неразположение, но и при Раците четвъртък е благословен за материални дела. Мнозина ще имат съществена подкрепа от роднини или приятели. Освен това, ако самите те направят услуга някому, реваншът от тази личност е значителен. Твърде възможно е да получат желана длъжност.

Лъв
Четвъртък се характеризира с хубава промяна във финансово отношение. Възможни са награди, придобивки от извънреден труд, служебно назначение на по-добро място. Ако имате романтична връзка, тя е своевременна и благословена. Що се отнася до работата ви и взаимоотношенията там, важно е да бъдете толерантни, великодушни и да избягвате разправии.

Дева
Изглежда повечето от вас копнеят за почивка, но днес отново ще бъдат затрупани с ангажименти. Бързам да подчертая, че трудът им няма да е напразен, забелязва се хубава промяна в бюджета. Не са за пренебрегване и контактите – свързват се с радостни събития и съобщения. Единствено вкъщи са възможни някои неприятности.

Везни
Изпъква материален късмет, но емоционалният ви живот е в застой. Трудно ще общувате и трудно ще стигнете до желаното разбирателство. Все пак не е лошо да продължавате с опитите и да не се отказвате предварително. Поддържайте хармонични връзките си с приятелите и приемайте тяхната подкрепа. Не бъдете прекалено амбициозни, проявете повече алтруизъм.

Скорпион
Предвижда се хубав ден, но ако раздавате повече обич, ще спечелите повече и в материален аспект. Късметът ви е в хармоничните отношения – лични и делови. Чрез контактите си ще осветлите интересуващи ви дела, ще бъдете в течение на събитията. Не се карайте за дребни неща с близките, приятелите и познатите, не бъдете и прекалено усърдни в работата си. Сполуката в любовта ще донесе и желания делови успех.

Стрелец
Сряда е много благоприятна за творческа работа и финансова дейност. Не сте предпазени от някои ядове, но в по-голяма степен изглежда сами ще си ги предизвикате. Освободете се от лоши спомени и мисли, избягвайте разправии вкъщи. Очертават се придобивки.

Козирог
Четвъртък се характеризира с много работа и с огромното ви желание да извършите някои промени – в личния живот и в професионалната сфера. Готови сте да поемете дори известен риск, само и само да постигнете целите си. Ще се радвате на успех, може да разчитате и на чуждото благоразположение. Но се налага да преодолеете някои препятствия.

Водолей
Денят се очертава с трудности, но не липсва доброто развитие. Не допускайте настроението ви да стане причина за допълнително затормозяване на делата ви. Изпълнявайте стриктно задълженията си и търсете хармония в отношенията с околните. Имате шанс да промените в позитивен аспект любовния си живот, както и да спечелите с труда си.

Риби
Четвъртък е много благоприятен, съществено значение за успеха ви имат срещите и контактите. Възможно е близък човек, пристигнал от път, да ви помогне финансово. Освен това изпъкват придобивки, ако заминете и вие. Ще се радвате на сполука в семейно-битови дела, ще се почувствате полезни за близките си. Но малко по-трудно ще премине служебният ви ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар