Лили Павлова пак се окръгли (Ексминистърката спря диетите – Снимки)

Лили Павлова пак се окръгли (Ексминистърката спря диетите – Снимки)
1 (20%) 1 vote

По край предизборната кампания Лиляна Павлова качи 15 кила

Лили Павлова, която се бе стопила до неузнаваемост преди сега си е върнала предишната фигура. Кандидатката на ГЕРБ за евро изборите е качила 15 килограма, които с голяма мъка бе свалила преди.

Лили Павлова преди

По край постоянните си обиколки в страната бившата строителна министърка е подложена на непрекъснат стрес. Затова зарязала диетите, които спазва от много години наред за да се поддържа във форма.

Лили Павлова сега
Снимка: Фейсбук

За разлика от преди сега Лили нямала време да избира храната и да си набавя определени ястия съобразени със специалния й хранителен режим. Затова си и похапвала с каквото й падне.

Преди да се включи в предизборната кампания Павлова си обещала да стане стройна като фиданка. Тя избрала да се вталява с диета, която е нещо средно между известните режимите на д-р Аткинсън и този на Пиер Дюкан.

До обяд Лили не хапвала нищо. Единствено пиела кафе и то без грам захар. Непрекъснатите обиколки из страната обаче съсипали диетата й.

Теглото на герберката застрашително започнало да се покачва. Което е видно от снимките на иначе чаровната дама. Явно тя е склонна към напълняване и борбата с килограмите е обречена на провал.

Сред редиците на партията се говори, че освен диетата Павлова използва и хапчетата на Петя Славова и те донякъде й помагат донякъде да се поддържа в прилична форма, предават от lupa.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар