Семейството на Шумахер снима филм за живота му (Видео)

Гласувайте за статията

Семейството на Шумахер за първи път пуска телевизионен екип в дома си

Семейството на Михаел Шумахер за първи път пуска телевизионен екип в дома си. Роднините на големия ас решили, че е най-добре да поканят телевизионния екип в жилището си и да разкажат от първо лице историята на живота на пилота от Формула. Немските продуценти Михаел Вех и Ханс – Бруно Камертенс получили пълна подкрепа от семейството на известния германец и него самия, за да снимат документалния филм „Шумахер“.

Премиерата е предвидена за 5 декември, но организаторите не са коментирали, дали самият Михаел Шумахер ще застане пред камерите им. Пилотът на Формула 1 от 2013 година не се е появявал публично пред обществото.

В документалния филм за Шумахер място намират различни неща от живота му – снимки и архивни документи свързани с пилота, разкази от най-близките му хора, спомени, интервюта с членове на семейството му. Пред камерите застават наистина онези, които се борят всеки ден за него – съпругата му Корина, баща му Ролф Шумахер, както и децата на пилота – Мика и Джина.

Семейство Шумахер досега ревностно пазеше личния си живот в тайна. Те също така предпочитаха да не коментират нищо около пилота от Формула 1. Говорителят на семейството Сабине Кем, контролираше всяка информация излязла за него, но от известно време и тя пази мълчание. Последното, което се чу за Шумахер бе, че той се придвижва в инвалидна количка и прекарва голяма част от времето си в имението си на Палма де Майорка.

Семейството на Шумахер за първи път проговаря за него сн. You Tube

Семейството на Шумахер за първи път проговаря за него сн. You Tube

Пилотът от Формула 1 преживя инцидент по време на ски през 2013 година и оттогава не се е показвал пред обществото. Първо бе лекуван в частна болница в Гренобъл, Франция, но веднага щом състоянието му позволи, бе транспортиран в Женева, Швейцария. От там близките му оборудваха дома му, за да го адаптират към специалните му нужди и наеха медицински персонал, който да го обгрижва в условията на имението.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар