Дъщерята на Доган с кола втора ръка (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Доган взе книжка

Дъщерята на Ахмед Доган взе книжка. Младата шофьорка вече е и горд собственик на автомобил, подарен й от баща й. Леко и безаварийно каране пожелал Ахмед Доган на дъщеря си Демет, когато й подарил първата й кола по случай успешно изкараните курсове по кормуване.

Тези дни дъщерята на Доган се похвали с шофьорска книжка и гордo позира зад волана на новия си автомобил. Новото возило на Демет обаче е ново само за нея, иначе колата е втора ръка. Проверка на „Галерия“ установи, че почетният председател на ДПС е дал не повече от 5000 лева за колата.

Доган със сигурност не е от свидливите родители, но е доста прагматичен. Той купил на дъщеря си „Пежо“ втора ръка, за да се учи на него, защото била все още несигурна на пътя. Макар да не кара последен модел „Мерцедес“, Демет се зарадвала изключително много на подаръка. Тя обещала на баща си поне през първия месец да сяда зад волана само с придружител.

Дъщерята на Доган не е разглезено богаташко дете. Въпреки политически статут на баща си и милионите му, Демет работи и не разчита на парите му. Преди няколко месеца тя взе диплома за професионален гримьор и макар да не получава тлъста заплата, обожава работата си. Демет планирала и сама да си купи първата кола след някой друг месец, но татко й я изпреварил.

Милионерската наследница винаги е била много самостоятелна. Още след като завърши средното си образование, се изнесе от Сараите и заживя с приятеля си.

Дъщерята на Доган кара Пежо втора ръка сн. ХотАрена

Дъщерята на Доган кара Пежо втора ръка сн. ХотАрена

Близките й я определят като изключително земно момиче – въпреки синята си кръв, Демет не се надува и никога не използва фамилията си за користни цели. Затова, когато подкарала евтиното „Пежо“ втора ръка, никой не се изненадал. „Мъжко момиче е тя, много оправна и отракана. Един ден ще задмине баща си“, коментират нейни познати, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар