Джени Суши: Андреа ме тормозеше в социалните мрежи! (Вижте още)

Гласувайте за статията

Джени Суши твърди, че поп фолк изпълнителката я е обиждала

Джени Суши твърди, че Андреа я тормозила в социалните мрежи. Репортерката, която се оплака от сексуално посегателство от страна на Кубрат Пулев пред Атлетическата комисия на щата Калифорния и поиска отнемането на лиценза му, не спря да ръси обвинения. Сега тя се почувства жертва и на кибертормоз.

Въпросното ново посегателство срещу Джени Суши дошло от половинката на Кубрат – Андреа. Репортерката твърди, че поп фолк изпълнителката я обиждала в социалните мрежи. Суши даде пример, че заради подобни неща тийнейджъри се самоубиват. „Имам снимки от чатове, в които тя ми казва „гордее ли се майка ми се мен“, обижда ме и на български с тези думи. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се, няма лице зад заплахите. Бях уплашена, много уплашена, никога не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е реален, затова има тийнейджъри, които се самоубиват, много е трудно“, заяви Суши пред Нова тв.

Тя сподели още, че няма какво да каже на родния боксьор, както и че не вярва извинението му да е искрено. И от думите й изглежда, че не е доволна от наложеното наказание на Кубрат Пулев. Боксьорът е със спрени права за 6 месеца на територията на Калифорния.

„Искам той да понесе отговорност за това, което направи. Нямам какво да кажа на Пулев. Не мисля, че той съжалява въобще. Каза, че съжалява, само защото е наказан. Мисля, че трябваше да му отнемат лиценза по-рано, вместо да говори тези лъжи за мен“, сподели още Джени Суши за целувката с Кубрат Пулев.

Джени Суши обвини Андреа в тормоз сн. YouTube

Джени Суши обвини Андреа в тормоз сн. YouTube

Репортерката разкрива и други неправилни действия на боксьора, освен целувката. „Освен целувката, той ме хвана за задните части и се засмя. Но, разбира се, действията му след това – наричайки ме лъжкиня и че това не се е случило – също ме засегнаха“, сподели репортерката, предават от blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар