Художник шокира: Ирен Онтева още не ми е платила за бюста си, парите бяха мои! (виж тук)

Художник шокира: Ирен Онтева още не ми е платила за бюста си, парите бяха мои! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Валентин Бинчев сложил първите кубици на Ирен Онтева!

Скандалният художник Валентин Бинчев твърди, че гърдите на манекенката Ирен Онтева са „негови”. Той бил човекът, който в миналото й купил първия силиконов бюст. Всъщност дал заем на тогавашният партньор на хубавицата, но и до днес тя не ум била върнала парите.

Ирен Онтева

Бинчев платил първите моцарели на Ирен Онтева

„Преди години дадох заем на Ирен Онтева да си направи бюста и любовникът й Красимир Узунов дo ден днешен ми връща парите. Аз й дадох парите и й държах ръката, докато подготвяха операцията, а сега се прави, че не ме познава“, отсече възмутен Бинчев в интервю за вестник „България Днес“.

Ексцентрикът твърди, че преди да дефилира на модния подиум тя била сервитьорка. Работила в „скромно кафенце на име „Валентино“, което се намираше на „Бачо Киро“ и „Искър“. „Беше много усмихната, чаровна, хареса ми. В един момент я взех за работа в една италианска фирма за мебели, където имах общ бизнес.

Ирен разнасяше календари, плакати по разни фестивали, там, където имаше изложби на мебели. Плащах й някакви пари като рекламен агент, а тя беше и много старателна. Иначе, дет’ се вика, съм й давал пари да си купи и чорапогащник, за да ходи по улицата както трябва, но…“, върна лентата художникът.

Познанството му с друга култова моделка от 90-те години-Ралица Балева било доста по-различно. Двамата са приятели и до днес, въпреки че хубавицата си е уредила добре живота и живее в чужбина.

Преди 10 ноември е ръководел клуба за художници студенти към Студентския дом на културата в София.

Негови живописни платна и графики са притежание на много галерии „по света и у нас“. В средата на 80-те Бинчев става инициатор на първите „пленери“ (експозиции под открито небе) в Градската градина и градинката пред „Кристал“.

Заплашван е с физическа разправа от ДС офицери.. Заклеймяват го като „вражески елемент”, но той не се счита за такъв, а за „свободен артист”.

След „нежната революция” Валентин Бинев е бил програмен директор на телевизия „Ден“, както и автор и продуцент на „Голите новини“ по МСАТ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар