Разкритието на Василена Гръбчева смаза Антон Хекимян! (още подробности)

Разкритието на Василена Гръбчева смаза Антон Хекимян! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Василена Гръбчева срази Антон Хекимян с признанието си!

Василена Гръбчева даде първото си интервю за новия мъж до себе си. Усмихнатата репортерка е лудо влюбена и много щастлива. Това признание блондинката направи в предаването на Гала „На кафе”.

Василена Гръбчева

Василена Гръбчева разби сърцето на бившия си

Журналистката от Нова телевизия разкри как са се запознали с новото си гадже. Тя снимала репортаж за благотворителната дейност на д-р Асен Цеков и между тях прехвърчали искри.

Само две седмици след това двамата вече живеят под един покрив. „Още като го видях, заех че това е моят човек. Той почувствал същото-бил убеден, че вижда жена си”, разказа Василена в първото си интервю по темата.

Бившата любов на водещият по Би Ти Ви Антон Хекимян обаче така и не покани годеницата си да заживеят под един покрив. Роденият в Стара Загора арменец има красив, просторен и добре уреден апартамент в центъра на столицата, но така и не се реши да заживее в него с Василена Гръбчева.

Въпреки че през лятото на 2016 двамата се сгодиха, те не заживяха заедно. Именно тази нерешителност от негова страна подразнила Василена, която според клюката му сложила рога с оператор от медията, в която работи.

Изневярата й буквално съсипала Хекимян, който дълго време не успя да се съвземе след това. Но нещата с младият лекар са коренно различни. Влюбените много бързо заживяха заедно.

В предаването на „На кафе” чаровната репортерка заяви, че от приятеля си очаква да направи следващата, по-решителна крачка за развитието на връзката им.

Но заради него тя е готова да си извади шофьорска книжка за мотор, защото приятелят й е запален моторист.

Миналата година д-р Асен Цеков получи приза „Най-добър млад лекар на годината”. Той работи в една от най-големите частни болници като неврохирург.

Със съмишленици обикаля домове за деца без родители и развива благотворителна дейност. Василена Гръбчева вече е част от благотворителната инициатива на любимия си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар