Благой Георгиев разкри бременна ли е Златка Райкова (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев и Златка очакват първото си дете

Благой Георгиев и Златка Райкова очакват първото си дете. Това са слуховете, които се въртят през последните седмици в медийното пространство. Повод за тези слухове стана снимка на Златка, която тя качи в социалната мрежа, а след това изтри. На издайническата снимка се вижда, че Райкова се опитва да прикрие коремчето си с дискретен тоалет.

Кадърът е от рожден ден на столичен клуб, а присъстващите в клуба веднага разконспирирали случващото се. Засега Златка пази в тайна хубавата новина, че с Благой ще стават родители. Близки до Райкова казват, че тя ще се опита да пази в тайна това, че е бременна, докато може, пише „България днес“.

Въпреки че половинката на Благой не се притесняваше, че може да е бременна и открито си направи няколко теста за бременността в риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“, сега очевидно е решила да не коментира новина и да я пази в тайна поне докато вече няма начин да се скрие.

В предишни интервюта Благой е споделял, че децата са най-хубавото нещо в живота и той няма нищо против да има още.

Днес, в „На кафе“, любимият мъж на Златка даде кратко интервю. В него обаче той не даде ясен отговор на въпроса на Деси Цонева дали с Райкова ще стават родители. Георгиев дори се опита да отрече появилите се слухове. „Те си говорят каквото си искат“, коментира Благой новината, че със Златка очакват първото си дете.

Той каза още, че животът на Златка със сигурност се е променил след като е с него. Благой разкри, че въпреки че двамата са много заети не спират да си правят изненади и гледат постоянно да са заедно.

Благой Георгиев разкри бременна ли е Златка Райкова сн. ХотАрена

Благой Георгиев разкри бременна ли е Златка Райкова сн. ХотАрена

Георгиев каза още, че Златка е „малко болничка“ и се лекува. А това ще й попречи да присъства на светското събитие, за което той се беше издокарал. Дали пък с отсъствието си Райкова не иска да избегне хилядите въпроси за това бременна ли е и любопитните погледи, вперени в нея, опитвайки се да отгатнат верни ли са появилите се слухове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар