НАП погна Джулиана Гани и Найденов (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани и Илиян Найденов доказват доходите си

Джулиана Гани и Илиян Найденов погнати от НАП. Двамата живеят доста охолно и ще трябва да доказват доходите си пред финансови инспектори. На вниманието на НАП се оказали някои доста интересни факти от живота на двойката.

Охолният живот, екзотичните почивки и луксозните придобивки трудно могат да бъдат обяснени с парите, които идват от основните занимания на влюбените. 28-годишната Джулаиана е залязваща моделка, която рядко има изяви, пише „Галерия“. От известно време тя се подвизава като треньор по аеробика в Монтана. Там се намира фитнес центърът на половинката й Илиян Найденов. Гани може да е благодарна и на баща си, от когото има няколко апартамента и ги предоставя под наем, за да може да се издържа прилично всеки месец.

Илиян пък разчита на спортните си занимания като инструктор. Той изготвя хранителни режими и пише книги със съвети за отслабване. Но само с професията си Найденов няма как да натрупа такъв капитал, че да си позволи Мерцедес за 130 бона, шушукат запознати от родния му град.

Наскоро той подари баровското возило на Гани за рождения й ден. Изненадата била пълна, когато паркираната пред дома й кола, оборудвана с всички екстри, се оказала специалния й подарък за празника.

Джулиана често се хвали, че получава не само пълно внимание от страна на своя любим, но и жестове, които задоволяват капризите й, а и са доста скъпи. Такъв е и жестът с пианото, което Найденов подари на Гани, за да може тя да развива своята страст и отколешна мечта да свири.

Влюбените гълъбчета не спират и да пътуват. Те обикалят различни европейски градове, а също и много други екзотични дестинации. Джулиана и Илиян вече бяха във Виена, където се сгодиха, в Париж, отскочиха също до Доминикана, Филипините и Бали. Навсякъде двойката отсяда в елитни хотели и тъне в разкош.

НАП погна Джулиана Гани и Илиян Найденов сн. Инстаграм

НАП погна Джулиана Гани и Илиян Найденов сн. Инстаграм

По всичко личи, че Джулиана е доста глезена и обичана от мъжа до себе си. Има коренна разлика от връзката с бившия й Станимир Ташев, с когото не изкараха и година като семейство, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар