Джени Суши го удари на кулинарен разврат след наказанието на Кобрата (Вижте как гуляе – Снимки)

Гласувайте за статията

Скандалната Дженифър Равало гуляе с азиатска храна, тъпче се с деликатеси

Джени Суши се отдаде на кулинарен разврат. Скандалната репортерка реши да си похапне яко с азиатски деликатеси, след края на заседанието на щатската спортна комисия в Калифорния.

Да си припомним, че заради целувката Кобрата остана без лиценз за шест месеца и бе глобен с 2500 долара. Както и трябва да посещава 45 дневен курс за превенция на насилие срещу жени в медийната сфера.

Дженифър  Равало, която е по-известна като Кралицата на голото суши си направи обилна почерпка с азиатска храна. Която включва малки пълнени хлебчета, китайския специалитет дим сум, нудли и забележете пилешки крака в сос. Те са един от най-харесваните деликатеси в Азия. Самата Равало се похвали в социалната мрежа със снимки от обилната си почерпка в личния си профил в Инстаграм, предават от новинарското издание blitz.bg.

Снимки: Инстаграм

Джени разкри каква е нейната версия за случката с Кубрат. Но явно не бе доволна от наказанието. Както и от извинението на Кобрата. Нейната адвокатка Глория Олдред говори повече като издаде, че с клиентката си не са искали никакви пари от българския боксьор. Дори не са завели иск за криминално престъпление. Като уточни, че това  не влиза в плановете им, но само засега.

Така, че нищо чудно в бъдеще Кубрат Пулев да олекне със по-солидна сума заради сексуалния тормоз. Който адвокатката определи като престъпление.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар