Данчето Христова стопли отношенията с дъщеря си (Певицата й прости за връзката с Камелия – Снимки)

Гласувайте за статията

Естрадната прима сдобрена с щерка си Ивана, прояви снизходителност за любовта й към Камелия

Данчето Христова отново е близка с дъщеря си. До скоро тя бе сърдита на Ивана заради любовницата й Камелия. Която я направи за резил с изневерите си.

Снимка: Ретро

Естрадната легенда много пъти е признавала, че не се срамува от сексуалната ориентация на наследничката си. Но не може да приеме факта, че щерка й пак се е събрала с бившето си гадже. За което разправят, че само я използва.

Снимка: Ретро

Двете Камелия и Ивана дълго време се криха из провинцията за да не попадат пред погледа на ядосаната майка. Но в последно време госпожа Христова проявила по-голяма благосклонност към любовта им.

Достолепната дама бе засечена от фотографи да търси цветарски магазин. И след като успя да направи няколко сложни маневри с новия си автомобил „Алфа Ромео” стигна до целта си.

Снимка: Ретро

От цветарския бутик Данчето излезе с красива кошница с цветя и потегли към дома на дъщеря си. Която явно я чакаше и я посрещна като помогна на родителката си да отвори вратата. Ивана бе в спортен екип и слънчеви очила.

Тя побърза да си вземе подаръка и тръгна към входа. Докато през това време майка й паркира колата.

Данчето Христова и този път се показа в завидна за годините си форма. Тя се бе стъкнала по младежки със спортен екип, тъмни очила и чанта с весели щампи. Прическата й както вина ги бе подредена, а на устните си имаше ярко червено червило.

Снимка: Ретро

Столичанка, която се размина с нея я позна и каза на приятелката си, че певицата изглежда на не повече от 60 години, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар