Хороскоп за 15 май, сряда

Хороскоп за 15 май, сряда
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Днес не всичко ще върви гладко и може би точно затова с радост ще посрещнете изгодния случай за развлечение. Очертава се повод за празнуване, още повече че в делови план събитията се развиват благоприятно за вас. Денят е подходящ за контакти, но избягвайте противоречия.

Телец
Сряда е успешна, въпреки че едва ли вътрешно ще се чувствате особено комфортно. Забелязват се неприятности от семеен характер. Звездите дават старт на промяна в живота ви. Концентрирайте се върху професионалното развитие, открива се шанс за напредък. Очаква ви запознанство с интересен човек или пък ще получите полезен съвет.

Близнаци
Вашият ден е тягостен, изглеждате потиснати и неуверени. Нищо чудно неприятности от домашно естество или разправии с половинката ви да се отразят зле върху настроението ви. Искам да успокоя, че според звездите емоциите ви са повече, отколкото реалните проблеми. Съсредоточете се в работата си и се пазете от допускане на грешки.

Рак
Вероятно и вие ще сте притеснени днес, сряда изисква повече усърдие и прилежност в изпълнението на задачите. Не е изключено за някои от вас тревогите да се свързват с административните дела, оформяне на документи. Денят е с добра характеристика по отношение на пари и в този смисъл предстоят възнаграждения.

Лъв
Сряда не е само с положителна характеристика, но все пак е преобладаваща. В голяма степен вие ще ръководите развитието на обстоятелствата. Избавете се от негативно влияние и търсете хармония и равновесие в отношенията с околните. Намерете време за срещи и контакти, ще ви подействат благотворно. Възможни са професионални проблеми.

Дева
Денят не е лек, но носи сполука в много отношения. За някои от вас най-важни са професионалният успех и признанието, а за други на преден план е разрешаването на семейно-домашни проблеми. Възможно е получаване на наследствен имот. Не е изключена и радост от появата на някакво наследство – в материален или духовен план.

Везни
Сряда е нервна и напрегната за развитието на личните дела и любовта. Не сте предпазени от конфликти. Все пак бързам да отбележа, че действията ви и решенията, които ще вземете, са съвсем адекватни и навременни. По-късно ще сте доволни от избора си. Наблюдават се изгодни възможности за материални придобивки.

Скорпион
Денят е ползотворен, въпреки някои задръжки поради неизяснени обстоятелства. Очертават се облаги по професионална линия, подкрепа от приятел във финансови дела. Не е лошо обаче да се пазите от импулсивни решения. Сега мисленето ви не е най-правилно и по-добре искайте мнението на другите, преди да действате.

Стрелец
Напрегнат ден се очертава. В много случаи се характеризира с изясняване на взаимоотношения. Отнася се както за семейните, така и за любовните връзки. Някои от вас ще бъдат поставени пред важен избор. Внимавайте с емоциите на работното място, застрашени сте от допускане на грешки.

Козирог
Относно интимния ви живот сряда не е много добра. Изглежда губите позиции на любовния фронт. Всъщност нищо чудно ситуацията да е такава по ваше желание, умишлено да сте избрали този вариант на развитие. В делово отношение се справяте по-добре. Имате и нечия поддръжка.

Водолей
За представителите на знака се очертава общо взето добър ден. Преплитат се обаче положителни и отрицателни емоции. Има доста неизвестни, които ви тревожат. Търсете изява и реализация в деловия сектор. Очертават се възможности за придобивки.

Риби
Сряда може да ви зарадва с шанс за финансови облаги по професионална линия. Не на последно място по важност са и контактите ви днес, както и ролята на приятелите ви. Дори да имате някои спънки в работата си, няма да липсва подкрепа. В частния ви живот е необходимо да внесете яснота и ред.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар