Владо Карамазов си тръгва от „Откраднат живот“

Гласувайте за статията

Владо Карамазов напуска „Откраднат живот“

Финалът на седми сезон на сериала „Откраднат живот“ вече е заснет.

Феновете на продукцията на Нова телевизия тръпнат в очакване да разберат дали той приключва завинаги, или ще има осми през есента.

След като Юлиан Вергов си тръгна, Владо Карамазов е другият голям актьор, който слага край на участието си.

„Днес беше последният ми ден от снимките на „Откраднат живот“ със сестра Кая Райкова. Беше любов, бяха караници, имаше раздели и перипетии. Сега напред“, издаде Карамазов, писа „България Днес“.

Владо Карамазов

Снимка: ХотАрена

Вече е ясно, че сезонът ще завърши със сватбата на д-р Стилянова и доц. Захариев. За това вече подсказаха някои от актьорите. Прощалните думи, с които звездите от сериала се сбогуват, навеждат феновете на мисълта, че това ще е окончателният финал.

Екипът, който стои зад „Откраднат живот“, е един от най-добрите. Неслучайно е сериал, който излъчва по два сезона на година. Но поради причината – че се снима по 14 часа на ден, повечето от актьорите не могат да съвместяват другите си дейности. Това беше поводът Юлиан Вергов да напусне – заради снимки на друг филм, като се говори, че поради сходна причина напуска и Владо – заради ангажименти в театъра, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар