Професор Вучков шашна софиянци със странен външен вид (Вижте как се разкарва в центъра на столицата – Снимки)

Гласувайте за статията

Водещият на „Времена и нрави” изуми с колоритен стил на обличане

Професор Вучков изуми столичани със странния си външен посред бял ден в центъра на София. Театралният критик бе спипан да купува вестници. Но как беше облечен само.

Снимка на устатия професор, който бе чест обект на шеги от спряното предаване „Господари на ефира” обикаля от известно време социалната мрежа. На кадъра се вижда как телевизионния теоретик и критик е навлякъл долнището на пижама, а отгоре е със сако на костюм.

Професор Юлиан Вучков по пижама и със сако
Снимка: Блиц

И друго прави впечатления от аутфита на водещия на куп предавания в телевизионния ефир. Набързо обул мръсни обувки, а единия му чорап се е смъкнал. Като вади на показ голия крак на професора.

Според думите на потребителите на интернет визията на колоритния критик съвсем не е нещо случайно. Мнозина признават, че са го виждали да се разхожда така всеки ден.

В един от коментарите се казва, че сяда на пейката пред дома си по пижама. Ако някой не го е виждал така да намине след обяд в 16.30 до пиците на Двореца на културата и да повърви 200 метра в посока Попа.

Друг потребител добавя, че и той го е виждал по долнище на пижама, седнал на съвсем същата пейка, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар