Емилия Радева закъса с краката (Актрисата се движи с бастун – Снимки)

Гласувайте за статията

Легендарната актриса ходи с бастун, но не се отказва от сцената

Емилия Радева ще отбележи рождения си ден на 23 май. Актрисата навършва 87 години, но въпреки достойната си възраст все още има сили да играе. Неин пръв помощник е бастуна.

От известно време Емилия Радева започнала трудно да се движи. Краката й не я държали и се налагало някой да я подкрепя. Тъй като не винаги можела да разчита на някой близък да я придружава тя била принудена да ходи с бастун.

Снимка: Ретро

Проблеми с краката имала отдавна. Но тя не обърнала сериозно внимание на здравето си. Лекари я предупредили, че има остеопороза, но тя неглежирала диагнозата защото тогава не усещала нищо.

Болестта обаче с напредване на възрастта продължила да се развива и тя все повече закъсвала с краката. Специалисти я увещавали да се оперира и след смяна на ставите щяла да ходи като младо момиче. На нея не й достигал кураж да легне под ножа. Тя се наплашила от свои близки, които си изпатили след подобна интервенция.

Снимка: Ретро

Макар трудно подвижна голямата бг звезда поне била доволна, че сърцето не й прави проблеми. В миналото тя преживяла сърдечен удар. Но се закрепила след инцидента. Който се случил на 70-годишния й юбилей.

Радева се развълнувала от стари снимки защото установила, че от всичките си колежки, с които играла в „Матриархат” само тя все още е жива. Само, че за щастие бързо се възстановила и била благодарна на Бог, че й отредил да живее повече от майка си. Която напуснала този свят твърде млада, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар