Митака от „София – ден и нощ“ стана обект на подигравки (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Митака от „София – ден и нощ“ отнесе доста негативни критики

Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от „София – ден и нощ“ стана обект на подигравки. Любимият мъж на поп фолк изпълнителката Джулия отнесе доста критики след като двамата с неговата любима пуснаха дуетна песен.

Вчера бе представена премиерата на песента „Ти си“. В нея екранния Митак от „София – ден и нощ“ си партнира със своята любима в реалния живот – фолк певицата Джулия. В дуетното им парче Кристиан първо се опитва да рапира, а след това и пропява, но с обработен глас, за да не звучи фалшиво. По всичко личи обаче, че не това е неговото поприще.

Феновете на Джулия, разбира се, не пощадиха нейния любим. Докато в коментарите критики за поп фолк изпълнителката почти не се срещат, освен че това е най-слабата й песен дотук, то феновете не са пощадили Кристиан и буквално са го попиляли.

Един от най-харесваните негативни коментари за певческите възможности на Митака от „София- ден и нощ“ е: „Край… Щом и тоя стана певец, значи всеки може“. Следва лавина от негативни коментари по адрес на Кристиан. Някои от почитателите на поп фолк жанра дори сравняват любимия мъж на Джулия с Джорджано. „Според мен Митака и Джорджано ако направят дует ще стане мега хит“, пише фен.

Критики

„Ми нали е гадже на певица, човекът реши, че може да пее… Що да не влезе и той в музиката, нея как я вкара бившият й Фики“, „Еми „София – ден и нощ“ свърши и трябва да се плащат сметките някак“, „То любов, любов, ама ще ти развали кариерата с тоя глас Кирцата“, „Излагация, не ми харесва. Крис не става за тази работа“, „Джулия, другия път пробвай с Джорджано, май ще е по-добре“, пишат фенове.

Митака от "София -ден и нощ" стана обект на подигравки сн. Инстаграм

Митака от „София – ден и нощ“ стана обект на подигравки сн. Инстаграм

Те са разочаровани и са категорични, че тази песен е по-добре въобще да не беше видяла бял свят. Почитателите с нетърпение очакват следващото парче на Джулия, но без Кристиан, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар