Криско втрещи: Отварям нова страница в живота си! (виж тук)

Криско втрещи: Отварям нова страница в живота си! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Криско вече е улегнал мъж!

Криско вече е съвсем нов човек. Рапърът сподели, че отваря нова страница в живота си и няма намерение да се връща назад.

Криско

Криско вече не бил лигльо

Нисичкият хип-хоп изпълнител вече не бил тийнейджър лигльо, а улегнал мъж и затова вече щял да пее по-смислени песни.

„Всеки певец си има период. Преди пеех за лудите неща, защото животът ми беше такъв. Сега вече моите цели и мечти са съвсем други.

Пея за неща, които са ми подходящи на годините. Оттук нататък ще правя много самостоятелни парчета“, издава плановете си рапърът, цитиран от вестник„България Днес“.

Новата промяна в живота на Кристиан Талев, по-известен като Криско, вероятно се дължи и на това, че той ще става татко през лятото. Приятелката му Цвети Петрова е бременна. Двамата са много щастливи, че скоро ще стават родители.

Двамата плануват да вдигнат сватба и да станата законно семейство, но не се знае кога. Вероятно те ще вдигнат тържество след като се появи бебока им.

Цвети и Криско са заедно от три години. До момента двойката не е потвърдила официално новината. Рапърът и танцьорката не публикуват и общи снимки в социалната мрежа.

По-рано певецът излизаше с плеймейтката Ася Капчикова, но се разделиха. Говори се, че рапърът бил много влюбен в нея и искал да му роди деца. Но силиконката не искала да си разваля фигурата и категорично отказала да го направи татко.

Ася била толкова далеч от идеята за семеен живот, че започнала да му слага рога и изневерите й сложили край на връзката й с Криско.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар