Мария Илиева не дава сина си на баща му! (още подробности)

Мария Илиева не дава сина си на баща му! (още подробности)
3 (60%) 2 votes

Мария Илиева не дава сина си на баща му, гледа го сама!

Поп звездата Мария Илиева мъкне сина си Александър със себе си, ако има концерти в друг град, а не в столицата. Наследникът на поп звездата ще бъде с майка си и по време на националното й турне.

Мария Илиева

Мария Илиева се грижи сама за сина си

Музикалната обиколка „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ включва четири града – Пловдив, Бургас, Варна и София и ще стартира в разгара на лятото – 9 юли.

„По време на турнето отсъствията ми от вкъщи са доста продължителни и ще пътуваме заедно“, призна изпълнителката, цитира вестник „Телеграф.

Мария Илиева роди сина си миналата година в края на месец януари. Но певицата не дава и дума да се издума да го остави на грижите на баща му, когато отсъства от дома си по-продължително време.

Мяалкият Александър вече ходи и изпълнителката споделя, че обича да прекарва свободното си време с него и да си играе.

Двамата с Георги Михайлов станаха родители и много скоро след това се разделиха окончателно. Младият мъж има кратка кариера като футболист, като завършва в гръцки футболен отбор.

Според слуховете Георги не върти бизнес за милиони а с родителите си живее и работи в Белгия.

Според близки до бившата двойка именно имотното състояние и известността привлекли 28-годишния мъж към доста по-голямата от него изпълнителка Мария Илиева. Говори се, че с днешна дата той има нова жена до себе си от която очаква и друго дете.

А за националното си турне певицата споделя, че ще зарадва феновете си с дуетни изпълнения с редица гост звезди. С някои от тях тя излизала редовно на сцената, а други ще се появят неочаквано.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар