Неочаквано разкритие за финала на сериала „Откраднат живот“! (още подробности)

Неочаквано разкритие за финала на сериала „Откраднат живот“! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Изненадата за края на двата сериала е голяма!

Неочаквано разкритие за финала на сериала „Откраднат живот“ взриви зрителите. Продуцентите споделиха, че в последния епизод ще има невероятни обрати и развръзки, които ще накарат всички да замръзнат.

сериал

Финалът на двата сериала ще бъде на 23 май

И нещо повече – в същия ден ще бъде и финалът на „Дяволското гърло“. Ето какво съобщават в страницата на поредицата:

„Най-запалените фенове на Откраднат живот ще споделят дългоочакваната развръзка на голям екран на 23 май в компанията на актьори и създатели. Най-запалените почитатели ще могат да видят последния епизод на седмия сезон на “Откраднат живот: Любовта лекува“ от 19:30ч. в Cinema City, Mall of Sofia.

След седем запомнящи се сезона хитовият български медицински сериал ще продължи традицията. Отбелязвайки финалния епизод със снимки, вълнуваща среща и дискусия с феновете.

Малко по-късно всички, които следят със затаен дъх криминалния сюжет на „Дяволското гърло“. Ще могат да проследят дългоочакваната развръзка на самия финал и да разговарят със звездния каст. Билетите за двете прожекции вече са в продажба.

„Този финал е по-специален от всякога, защото отбелязва успеха на две продукции, които по свой начин се свързаха дълбоко със зрителите на NOVA.

За „Откраднат живот“ това е поредна среща, на която екип и фенове се превръщат в участници на една забележителна история. Защото всички те я споделят и преживяват по време на сезона.

“Дяволското гърло“ завладя аудиторията със силния криминален сюжет и невероятните картини от Родопите – за всичко това ще поговорим на живо на 23 май“, споделя продуцентът на двете заглавия на Дрийм Тийм и NOVA – Евтим Милошев.

Не пропускайте финала на „Открaднат живот: Любовта лекува“ и „Дяволското гърло“ на 23 май – на голям екран и в ефира на NOVA.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар