Николай Бареков: Няма лошо да се знае турски! И Левски го е говорил перфектно (още подробности) Преглеждания: 2464

Бареков отново се цели към Брюксел
1
5/5 - (1 vote)

Николай Бареков за родителските протести и искането да се учи турски у нас!

Кандидатът за евродепутат Николай Бареков изригна в профила си по темата за родителските протести и скандалът с искането да се учи задължително турски език в България. Предаваме думите му без редакторска намеса:

Бареков
Бареков отново се цели към Брюксел

„Преди ден България замръкна с родителски протести против писаните от лъжепатриотите промени в закона за защита на детето.

Също имаше и вълнения срещу призива на турския посланик да се учи турски език, за да се работи по-лесно в турските фирми из Кърджалийско и Лудогорието.

По темата с промените в ЗЗД: писани са от Султанка от ВМРО и Марианка (любовницата на пропъдени Валери) от НФСБ. Съответно зам.-министър и вицепремиер.

Иначе, аз лично и ББЦ още през 2014 година сме предлагали рестрикции за необразованото майчинство и поощрение на образованото, помощите на децата за родители с висше образование трябва да са по-големи.

И обратното – родители с по-ниско от основното образование да нямат право да отглеждат и възпитават деца. Лошо, че неграмотните лъжепатриоти без дипломи, които коват закони, опорочават и добрите ни идеи с подобни нефелни закони.

Що се отнася до турския. И Левски е говорил перфектен турски. Лошо няма. Езици трябва да се говорят. Въпросът е в мястото и времето на провокацията.

Човекът от Анкара за пореден път налива рейтинг в предизборна обстановка на ДПС и на техните псевдо опоненти лъжепатриоти. Скачените съдове са отколешен проблем на нашия партиен модел. За бой са всички лъже патриоти с фесове, които слугуват на ДПС в българския парламент.

Иначе дефинитивно е полезно да се знае турски, защото останалите чуждестранни инвеститори отдавна избягаха от корупцията и липсата на работна ръка в България.

В този смисъл Анкара изговори на глас очевидното – турците продължават да инвестират в България за разлика от Запада. Може би комшиите имат и други интереси у нас, освен чисто икономическите.

България хем е в свободния пазар на ЕС, хем е бедна като църковна мишка, лесна за купуване и сега е моментът за икономическа експанзия. После ще дойдат и политическите претенции.

Нищо добро не ни чака с такива измамници във властта като днешните джамбази лъжепатриоти, същински байганьовци на 21 век…“, изригна Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. до Бареков казва

    Абе, „дудук“, ще ти го кажа директно: сикеим анасънъ!!!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.