Лияна Панделиева „нахрани“ интелектуалците! (виж тук)

Лияна Панделиева „нахрани“ интелектуалците! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Лияна Панделиева потресена от злобата и омразата в мрежата!

Журналистката Лияна Панделиева обилно „нахрани“ хейтърите в социалните мрежи като отдели специално внимание на т.нар. интелектуалци. А накрая реши, че единствените, които си струват в наши дни са… Вижте сами поста й:

Лияна Панделиева

Лияна Панделиева посече интелектуалците

„Забелязали ли сте, че съществуват възпитани ФБ групи, приятелски групи и супер зли групи, откъдето изригва такава ярост, че екранът пред очите ви може да се напука.

Водещи по ненавист са страниците на интелектуалците – там е супер страшно. Още в началото някой е заел позиция, която не подлежи на обсъждане, коментар или промяна. И всеки, който опита да каже нещо и на йота по-различно бива размазан – с множество интелектуални доводи, естествено.

Страховити са любителите на четенето – те разкъсват и за положителни, и за отрицателни мнения.

Мога да направя цяла класация на злолеещите, ама не ща. Ще кажа, че открих най-симпатичната, етична и приятелски настроена група – на дронаджиите. Явно поривът за летене прави хората възпитани и търпеливи изначално.

И е приятно: Каквото и да се обсъжда в тази страница, то е с уважение към всички други, с разбиране към неумението на начинаещите, с готовност за помощ. Как да не му е хубаво на човек!

Сега само остава да се науча да летя с дрона…“, сподели Лияна Панделиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар