Щерката на президента износва дрехите на Деси Радева

Гласувайте за статията

Очевидно Деси Радева е в прекрасни отношения с наследницата на любимия си

Дъщерята на президента Дарина износва дрехите на мащехата си, видя „България днес“. Младата дама се появи с тоалет на Деси Радева. На една от молитвите на Негово светейшество папата в столицата, тийнейджърката дойде с рокля, носена преди това на друго светско събитие от нейната мащеха. Става въпрос за черната рокля с бели маншети и панделка на врата.

Наблюдателни столичани веднага познаха роклята на Деси Радева. Очевидно тийнейджърката е взела тоалета от нея, тъй като не е имала какво да облече за важното събитие. Дори след като баща й стана президент, Дарина не промени стила си на обличане. Тя все още използва градския транспорт в столицата и за визията си залага на кецове, дънки и тениски, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

За разлика от нея, първата дама претърпя пълна метаморфоза по отношение на стила си на обличане. Още с първата си появата като съпруга на президента тя си навлече куп гневни коментари, тъй като не се беше съобразила с дрес кода. Последваха още няколко гафа с облеклото. Но Деси Радева бързо си взе поука и си нае стилист. Към днешна дата тя разчита на цял екип от професионалисти, които се грижат за блестящата й визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар