Любо Киров си общува с Бог

Гласувайте за статията
Любо Киров се обръща към вярата една на 18 години

Певецът Любо Киров винаги е говорил открито за вярата си – пише в. „Уикенд“. Дори от сцената, както направи през юни, миналата година по време на концерта си в Античния театър в Пловдив. Тогава той призна за разговорите си с Бог и трогна многобройната публика. Близките му, както и най-верните фенове знаят, че Любо е изучавал теология, но убеждението му в неоспоримата Божия сила се появява още когато е едва на 18 години. По-късно животът го изправя пред изпитания, които още веднъж утвърждават вярата му – отбелязва изданието.

Любо Киров открива Бог като тийнейджър, но не подтикнат от някой повратен момент.
„Не ми се е случвало нищо драматично, за да си задам въпроса: „Защо ме има?“ – споделял е певецът, роден в Плевен. Тогава не намирал особен смисъл в кръговрата, в който човек се ражда, когато не иска, живее по някакво стечение на обстоятелствата и точно когато става най-интересно, трябва да си „ходи“, пак когато не иска.

Воден от духовните си търсения, той учил теология. Основната причина за този му избор е абсолютната му сигурност, че има смисъл човек да вярва в Бог. И най-вече въпросите, които започнал да си задава още като тийнейджър, а именно – какъв е смисълът и значението да минаваме през всичко това, което ни се случва, и то за немного дълго време.

„Има много случаи, в които Бог ми е показвал, че съществува и ме е измъквал от ситуации, от които аз не съм сигурен, че съм щял да се измъкна без свръхестествена помощ. Имал съм здравословни проблеми, спасяван съм на ръба с перитонит преди години, имал съм и друга катастрофа. Можел съм да умра много пъти. Но Бог ме е спасил и ми показва, че имам още много работа тук“ – споделя пред изданието Любо Киров.

Любо открил Бога още на 18 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар