Племенницата на Лейди Даяна в афера с 60-годишен милионер (Вижте с кого спипаха Кити Спенсър)

Гласувайте за статията

Лейди Кити Спенсър влюбена в по-възрастен милионер, племенницата на Лейди Даяна крие любовна афера с Майкъл Люис

Племенницата на Лейди Даяна бе забелязана в компанията на 60-годишния Майкъл Люис. Който е моден магнат и собственик на модната британска марка дрехи Whistles.

Двойката бе видяна в американски луксозен хотел в Ню Йорк. Който напуснаха поединично. Още през август миналата година се появи слух, че моделът Кити Спенсър и богатия бизнесмен са свързани в романтични отношения.

Снимка: Инстаграм

До скоро никой не ги бе виждал заедно. Но според очевидци Кити и Майкъл са прекарали нощта в хотела. В който преди известно време бременната херцогиня на Съсекс Меган Маркъл направи бебешкото си парти заедно с американските си приятелки.

Снимка: Фейсбук

Любовниците, които крият връзката си не показват чувствата си публично. Според свидетели първи се появил богаташа, който напуснал хотела и изчакал за такси. Чак тогава красивата племенница на принцеса Даяна се появила.

Баровецът е с шест години по-възрастен от бащата на Кити. Така, че изобщо не е чудно защо влюбените не желаят никой да знае за любовния им роман, предават от graziamagazine.ru.

Кити Спенсър е дъщеря на по-малкия брат на Даяна – Чарлз Спенсър. Младата лейди е широко известна в светските среди. А също така е лице на италианската модна къща Долче и Габана. Освен всичко това запознати признават, че много прилича външно на леля си принцеса Даяна. Която загина трагично в катастрофа преди години.

Британците наричат лейди Кити палавата племенница заради участията и в много купони из Лондон.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар