Петя Дикова и Илиян Любомиров показаха бебето (Първа снимка на мъника)

Гласувайте за статията

Пипи и Илиян се похвалиха със сина си, малчуганът лъсна във Фейсбук

Петя Дикова и Илиян Любомиров, които са най-щастливите родители на планетата не издържаха и показаха малкия Александър. Момченцето им, което носи името на дядо си е в прегръдките на татко си и явно ще чувства много добре там защото е кротко е заспал.

Илиян написа, че най-голямото щастие е сина ти да заспи на теб, да виждаш как се усмихва и да ти мирише на бебе.

Снимка: Фейсбук

Макар Пипи и Августин  Господинов както е псевдонимът на младия татко да обясняваха наляво и дясно, че не желаят сина им да става медийна звезда, а още по-малко да изкарват пари на гърба на детето си най-ненадейно показаха новороденото в социалната мрежа.

На милата снимка, която разтопи феновете липсва младата майка. Петя все още не е влязла в перфектна форма след раждането. Затова предпочита да не се показва, а се е заела яко да свали натрупаните по време на бременността излишни килограми, предават от lupa.bg.

Близки до дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева разкриват, че Пипи не е ограничила храната си. А е започнала да прави физически упражнения в дома си. С които се надява в най-скоро време да си върне фигурата от преди да роди.

Водещата на светско предаване по бТВ не смята скоро да се връща в ефир. За сега се е отдала пълноценно на майчинството. Което се случи след като Пипи се влюби в Илиян и двамата вече отглеждат първородния си наследник.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар