Хороскоп за 14 май, вторник

Хороскоп за 14 май, вторник
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Вторник е под знака на любовта, но паралелно ще търсите удовлетворение и на материалните си интереси. Денят е с позитивна характеристика за изглаждане на взаимоотношенията в семейството или с любовния партньор. В работата си може да разчитате на влиятелно покровителство от страна на жени.

Телец
Любовта и приятелството са ваш приоритет днес. Уравновесени и хармонично настроени, всичките ви действия ще бъдат продиктувани от желанието ви да сте в центъра на всеобщото внимание. Освен това и самите вие се чувствате пълноценни само когато сте свършили сещо полезно за близките си и хората, които обичате. Денят е добър и в материално отношение.

Близнаци
Изглеждате в добра кондиция, а денят е много благоприятен за материални придобивки. Имате прекрасни условия и ще се възползвате от всяка ситуация, за да подсигурите желаните доходи. Някои от вас дори може да рискуват, а сега смелите и предприемчиви действия са по-ползотворни от пасивността и изчакването.

Рак
Накратко казано – днес ще ви върви, като по този начин осигурявате и бъдещето си. Действително изявата ви е перфектна, но и звездите ви подкрепят. Единственото предупреждение е да контролирате активността си и да сте по-толерантни към околните. Избягвайте безпредметни спорове, не поставяйте личните амбиции над всичко. Внимавайте да не обидите някого със своята разпаленост.

Лъв
Заложете на разбирателството и хармоничните връзки, ако искате на всяка цена да осъществите плановете си. Имате прекрасни възможности за реализация, но изглежда сега не знаете точно как да действате. Чувството на обърканост и някои проблеми в личния живот са предпоставка за неадекватното ви поведение. Не мислете лошо за другите, направете вие първата крачка за изглаждане на взаимоотношенията.

Дева
За вас се очертава нервен ден, но ако туширате евентуални конфликти и синхронизирате действията си с някого, ще осъществите замислите си. Освен това, с чара и способностите си може да спечелите влиятелно покровителство. Ще ви върви в любовта. Тенденцията в материално отношение също е благоприятна. Някои от вас може да получат наследство – материално, но може и духовно.

Везни
Вторник е напрегнат, а освен това е възможно и здравословно неразположение. Обстоятелствата предразполагат към допускане на грешки, бъдете дипломатични в личните контакти. Внимавайте да не засегнете някого с нервността си. Относно професионалната заетост в службата има на кого да се опрете. Не липсват и протекции.

Скорпион
Днес най-важните теми за вас са любовта, хармонията в семейството и осигуряването на необходимите доходи. Бързам да подчертая, че имате звездна подкрепа в материално отношение, задава се хубава промяна. Принципно обаче не е лошо да бъдете по-старателни в работата си и да се следите относно допускане на грешки.

Стрелец
Ползотворен ден, особено за дамския състав на знака. Ще осъществите програмата си благодарение на връзките и личното ви умение да сте в хармония с обкръжаващите. Сами сте си спечелили уважението на другите, само воювате за желаните позиции. Мнозина от вас може да разчитат на протекции, услуги и ходатайство.

Козирог
Денят е хубав и носи успокоение. За мнозина от знака характеристиката е равносилна на излизане от криза. Въпреки добрите звездни аспекти, все още се наблюдава емоционална неустойчивост. Най-важно е да се владеете и да се стремите към разбирателство с околните. Но не бъдете прекалено доверчиви, не проявявайте наивност.

Водолей
Внимавайте днес, предразположени сте към допускане на грешки, към неподходящо поведение. Действително денят е доста напрегнат, но по никакъв повод не бива да влизате в противоречия с близки и приятели. Освен това мисленето ви не е най-правилно и по-добре ще бъде за вас, ако се вслушвате в чуждото мнение и изпълнявате чуждите съвети.

Риби
Ако ви вълнуват любовните отношения, звездните аспекти са благоприятни. Но все пак не избързвайте с изводите си, не предприемайте конкретни действия. Сега е по-добре да спазите известна дистанция, да изчакате пълното развитие на обстоятелствата. Иначе може да попаднете в неловки положение. Не сте предпазени и от самозаблуди.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар