Димитър Рачков отмъщава на Мария Игнатова

Димитър Рачков отмъщава на Мария Игнатова
4 (80%) 2 votes

Димитър Рачков не спира да прави сечено на Мария Игнатова

Димитър Рачков използва всяка възможност да направи сечено на Мария Игнатова. Комикът си е поставил за цел довърши и без друго залязващата кариера на блондинката. Публична тайна е, че кариерата й беше във възход благодарение на връзката й с него.

Още от самото начало Игнатова започна да добива дивиденти от отношенията си с комика. Покрай него тя си осигури не само куп изяви по частни партита, но и участия в най-различни реклами.

Но всичко това вече остана в миналото. Откакто Мария Игнатова не е част от личния живот на Димитър Рачков, интересът към нея секна рязко. В момента тя разчита на бизнеса на майка си и на своя брат, за да се издържа.

При Димитър Рачков ситуацията е коренно различна. Дори и след свалянето на Господарите, той не може да се оплаче от липса на ангажименти. Към настоящия момент комикът е ангажиран с Капките. Но дори и след края на формата той няма да остане без работа. Публична тайна е, че той е любимец на Маги Халваджиян.

За да е сигурен, че бившата му няма повече да се възползва от неговите връзки, комикът не се отделя от продуцента. Всяка вечер той купонясва в клуба на Кремена Халваджиян. Преди комикът беше редовен посетител на дискотеката на Константин в Студентски град, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар