Петя Дикова отказва да снима наследника си в реклами (Вижте каква е причината)

Гласувайте за статията

Петя Дикова отказва да снима сина си Александър в реклами

Петя Дикова се оказа по-различна от другите известни майки у нас. Телевизионерката отказва да снима наследника си в реклами. И докато много родни знаменитости само това чакат, щерката на Сашо Диков е категорична, че това е последното, което желае.

Още преди раждането на малкия Александър тя получила куп предложения. Но и тогава, както и сега, отговорът й е един и същ – не желае синът й да става част от рекламния бизнес, пише „България днес“.

На същото мнение е и бащата на Александър. Илиян Любомиров е категоричен, че детето му няма да се снима в реклами. Любимата му коментира, че Сашо е още много малък и никой не може да знае какво точно иска той в момента. Вероятно като по-голям би се разсърдил на родителите си, ако види свои снимки като рекламно лице на бебешко пюре, например. Поради тази причина известните му родители отказват да го снимат в реклами.

Като дете, което винаги е било под светлините на прожекторите, Петя Дикова не желае същата съдба да застигне и наследника й.

Тя вече показа бебето си в социалните мрежи. Но е категорична, че това по никакъв начин няма да промени мнението й по въпроса с рекламите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар