Тита проговори за мъжете в живота си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Тита признава, че успех без жертви не може

Тита проговори за мъжете в живота си. Вече няколко седмици младата певица е в домовете на над 2 милиона българи, които седят и трепетно очакват нова порция имитации и шоу от екрана на Нова тв и предаването „Като две капки вода“. Макар да е най-младият участник в това издание, тя вече има три победи зад гърба си.

Един от триумфите на Тита пожъна с образа на Тина Търнър. „Определено това е един от най-любимите ми образи и смятам, че до голяма степен си пролича това с моето изпълнение“, казва певицата. Тя допълва, че журито в „Като две капки вода“ в повечето случаи е доста обективно в оценките си. Затова Тита не се е чувствала недооценена в никой от образите, в които се е превъплъщавала.

Въпреки че всяка седмица трябва да бъде най-доброто копие на някоя известна музикална личност, Тита не спира и с участията си, на които е най-добрата версия на себе си. „Общо взето, спя повечето време в колата и от време на време вкъщи (Смее се). Но на мен ми харесва този начин на живот. А и всички знаем, че успех без жертви не може“, казва поп певицата, пише 24chasa.bg.

В свободното си време Тита обича да гледа филми и това истински я разтоварва от напрежението. „Обичам да си направя пуканки и да си пусна любимия филм, който може би съм гледала стотици пъти, но това е без значение. Важен е резултатът“, уточнява младата певица.

Мъже

Тя е сред най-актуалните и красиви изпълнителки у нас и затова много медии й приписват връзки с различни мъже. Попитана за любимия си мъж, Тита небрежно се измъква от темата. „Аз нямам много мъже до себе си, че да имам любим. Мъжете в моя живот са изключително малко“, казва изпълнителката.

Тита проговори за мъжете в живота си сн. Инстаграм

Тита проговори за мъжете в живота си сн. Инстаграм

Вероятно заради натоварения си график и многото неща, в които влага енергията си, Тита е поизоставила студентството. Миналата година тя беше приета в специалност „Финанси“ в  УНСС и сега е първокурсничка, но в кратка пауза. „Сега малко съм стопирала нещата там. Тъй като в момента нямам време за сън, а камо ли за това. Но след като мине този период, продължавам с  пълна сила“, признава още певицата. Тя разкрива също, че не обича студентските купони, а предпочита партитата вкъщи с най-близките си приятели на вечеря и чаша вино.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар