Принц Хари още тъжи за Даяна (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Принц Хари изумен от чудото на живота

За принц Хари и Меган Маркъл измина една наистина емоционална седмица от съвместния им живот. На 6 май те станаха родители. Два дни по-късно те представиха наследника си на света. Херцогът и  херцогинята на Съсекс разкриха и името на първата си рожба – Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Раждането на малкия Арчи обаче не попречи на Хари да продължи да изпълнява служебните си ангажименти. На 9 май той отпътува за Хага. Там той присъства на презентация на игрите „Инвиктус“ за 2020 година. В тях участват ранени и боледуващи военнослужещи.

Щастливият татко взе участие в откриването на игрите и покара колело с Денис ван дер Стом – бивш войник, участващ в състезанието. По време на карането на колело Хари и Денис успели да поговорят, както за това какво е да си баща, така и за смъртта на покойната лейди Даяна. Малко по-късно военнослужещият разкри част от разговора си с Хари.

„Той каза, че загубата на майка му го е накарала да се почувства сякаш е загубил опора и сигурност“, сподели Денис. Бившият военен има същата съдба като на принц Хари. Майка му е починала, а съвсем скоро и на него му предстои за първи път да премине в отбора на родителите.

Хари му е разкрил още, че детето му е дало нов мироглед, вдъхнало му е нови сили и надежда. „Той призна, че не може да опише с обикновени думи чувството, когато прегърнеш в ръцете си това мъничко вълшебство. Той просто беше изумен от чудото на живота и от това как детето е направило него и другите хора около него толкова щастливи“, споделя още Денис пред E!Online.

Принц Хари все още тъжи за майка си сн. Инстаграм

Принц Хари все още тъжи за майка си сн. Инстаграм

Принцът също така е посъветвал бившия военен да не поема големи ангажименти в работата си. Хари е казал на Денис, че идването на рожбата му на бял свят ще изпълни сърцето му с най-великото чувство на щастие и удовлетворение, предават от woman.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар