Шеф Виктор Ангелов разкри как избира персонал за заведенията си (+ Нови разкрития за „Хелс Китчън“)

Гласувайте за статията

Шеф Виктор Ангелов не смята, че той решава съдбите на участниците

Шеф Виктор Ангелов разкри как избира персонал за заведенията си. Топ готвачът сподели и повече подробности около „Хелс Китчън“. В момента шоуто навлиза в своя решаващ етап и битката за победата става все по-жестока. „Вече са най-добрите от добрите и ни предстои тепърва да видим доста оспорвани моменти. Няма да крия, че и аз ставам още по-взискателен към тях, защото само така мога наистина да ги провокирам да покажат най-доброто, на което са способни“, споделя шеф Ангелов.

Той казва също, че очаква от участниците в шоуто да станат още „по-отговорни“, да покажат „хъс и увереност“ и да се превърнат с „хладнокръвни професионалисти“. Шеф Ангелов споделя, че конкуренцията сред финалистите става все по-жестока. Но те трябва да се постараят да „носят отборния дух“ и да са „заедно като един“.

„Истината е, че всеки един от тези, които сега са с черните пагони, може да спечели 100-те хиляди лева и да стане част от моя екип. В шоуто вече няма място за посредствени готвачи“, казва Ангелов, пише trud.bg. Да си част от екипа му обаче никак не е лесно, защото е много взискателен. „Взискателен съм, а дали съм строг трябва да отговорят хората около мен. В моите очи не съм достатъчно строг, като се има предвид, че понякога се случват пропуски и в трите ми кухни“, казва още шеф Ангелов, но той се старае да следи всичко ежедневно и да „мотивира хората да стават още по-добри“.

Авторитет

Авторитетът, който Ангелов е изградил от малкия екран, определено си казва думата, когато той набира персонал за заведенията си. „Със сигурност е така. Наблюдавам го и когато правя интервюта, за да избирам нови попълнения за екипа си. Хората идват доста подготвени и притеснени, разбира се, защото очакват да ги посрещне телевизионният образ на Виктор Ангелов. Взискателността от екрана я има и в ежедневието ми, ако трябва да съм честен, но може би поднесена с малко повече търпение и толерантност“, признава топ готвачът.

Виктор Ангелов изключително взискателен при подбор на песонал за заведенията си сн. Фейсбук

Виктор Ангелов изключително взискателен при подбор на персонал за заведенията си сн. Фейсбук

Шеф Ангелов обаче не смята, че той е отговорен за съдбите на участниците. „Не смятам,че аз решавам съдбите на участниците – те самите са отговорни за това, което искат да им се случи. Аз само ги напътствам и провокирам, за да покажат на какво са способни и да извадят най-доброто от себе си“, казва Ангелов и допълва, че така участниците „възприемат себе си по различен начин и самооценката им става напълно реалистична за много кратко време“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар