Надмина Гери-Никол: Дара заминава за Швеция! (още подробности)

Дара ще снима новото си парче в Швеция
0

Дара си бие камшика за Швеция!

Дара заминава за Швеция. Поп певицата ще записва в скандинавската страна. Звездата от „Х Фактор” за пореден път заминава извън пределите на страната ни. Там ексцентричната изпълнителка ще работи с местни продуценти.

Дара
Дара ще снима новото си парче в Швеция

Плановете на изпълнителката е да остане няколко седмици в Стокхолм, пише „България Днес”. Дарина Йотова вече има опит с тях и с удоволствие отново ще прави музикални парчета там.

Продуцентите също останали впечатлени от дарбата и песните на българката. Няма никакво съмнение, че Дара да завърти някой хит и в Швеция.

Певицата отдавна мечтаеше да записва в чужбина. Педи Швеция варненското чудо имаше нова песен, продуцирана от гръцки диджеи и нейни продуценти.

Дара призна преди време, че има нов мъж до себе си. Лудетината обаче предпочита да го крие от прожекторите.

Тя имаше бурна любов с поета Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс. В момента финалистът от Вип Брадър се изявява в шоуто за имитации „Като две капки вода”.

Мнозина заподозряха обаче, че връзката му с варненката е повече пиар, отколкото истинска. Истината остана скрита, но двамата с поета запазиха добрите си приятелски чувства.

Не се знае дали новият приятел на Дара ще я последва в Швеция. Тя само отбелязва, че той й бил подкрепа и знаел, че е актриса.

Освен Дара, до броени дни в Швеция заминава и Кристиян Костов. Той също се похвали, че ще записва в скандинавската страна.

Интересното е, че той ще работи със същата продуцентска къща, както и младата певица от Варна.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.