Ваня Джаферович побесня: Спрете се, бе! Клетници такива (виж как изригна)

Гласувайте за статията

Ваня Джаферович не е на себе си от простотията, която ни залива!

Простотията, обгърнала страната ни от години насам, не понася на мнозина. Един от тях е футболистът Ваня Джаферович, който преди часове изригна бесен в социалната мрежа.

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович отвратен от т. нар. ни елит

Сами ще се досетите кои хора визира синеокият красавец, който макар че е уж обикновен ритнитопковец, има повече акъл от половината, които ни се клечат всеки ден по медиите.

„Опитвам се, опитвам се да се сдържа. Казвам си недей, Ваня, недей Джафи, не е твоя работа, но не мога… то вече e епидемия, като чума едно време.

Гледам писал се актьор, в „София ден и нощ „играел (за сега), минал тридневен курс за актьорското майсторство и вече е човек на киното, бате.

Другата певица била, сама си композирала музиката, от интернет баце (така било в модерно време), а текстовете и пишело 4-годишно дете (всъщност тя ги пишела, но то еквивалентно).

Третия писател бил, книги издавал, бестселъри, награди получавал, вдъхновил и други такива писатели, като него. Певицата ги чела също. Тя много обичала да чете такава комплексна литература… колкото и последната страница на Меридиан Мач.

Абе спрете се бе, клетници такива! Нито сте актьори, нито сте певци, а най-малко сте писатели. Наистина, стига толкова, дадохте квото можахте… Стига, починете малко!

P.S. Кажете ми ако не съм прав или ако съм луд, защото аз мисля, че не съм… Но ако съм, не би било хубаво да съм изперкал, а да не го знам“, заяви Ваня Джаферович.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар