Лъсна скандалната истина за Светозар Филипов от „Женени от пръв поглед“

Лъсна скандалната истина за Светозар Филипов от „Женени от пръв поглед“
3.5 (70%) 2 votes

Скандалната истина за Светозар Филипов от „Женени от пръв поглед“ излезе наяве

Излезе наяве скандалната истина за Светозар Филипов от „Женени от пръв поглед“. В последните два епизод на форма той си навлече гнева на зрителите с грубото си отношение към своята съпруга Таня. Светозар започна да се държи много странно и заяви, че поведението му се дължи на факта, че неговата съпруга е преустановила интимните им контакти.

За да я накаже, той направи всичко възможно да помрачи Свети Валентин за своята половинка. Светозар й подари фазомер и това никак не се хареса на сериозната треньорка по гимнастика. Неуместният подарък наля още повече масло в огъня.

Зрителка на предаването разкри истината за Светозар. В сигнал до Хот арена тя споделя, че той е патологичен лъжец. Риалити героят лъже дори за произхода си. Той твърди, че е наследник на Екзарх Антим Първи, въпреки всеизвестният факт, че той няма потомство.

Светозар лъже и за имотното си състояние. Къщата в Симеоново не е негова, разкрива читателката. Лъжа е, че той има наследствен апартамент в центъра на столицата и води съдебни битки за жилището.

Читателката споделя, че Светозар живее под наем в жилището на продуцента на формата и освен това си е позволил да наруши правилата на формата, публикувайки в профила си информация за предстоящото в следващите епизоди. Светозар дори си е позволил да пише обиди по адрес на Таня. Но към днешна дата коментарите му са премахнати, допълва Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар