Хороскоп за 13 май, понеделник

Хороскоп за 13 май, понеделник
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите според хороскопа на Кети Мартинова, публикуван във в. „24 часа“

Овендобра работа, добра любов и средно здраве
Ситуацията бързо се променя. Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Разпределете добре времето си и действайте. Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта. В работата сте в началото на нещо ново.

Телец отлична работа, отлична любов и много добро здраве, изобщо силен за вас ден
Ще имате възможност да осъществите замисленото. При вас се появява точно онзи шанс, от който се нуждаете, така че постарайте се да се възползвате от добрия случай. Оживление има и в интимния живот.

Близнацисредна работа, слаба любов и средно здраве
Днешните събития са противоречиви, затова внимавайтe да не станете жертва на заблуди или на собствените си завишени очаквания. Дошло е време да отделите плявата от зърното и да наблегнете само на онова, което наистина е реално.

Ракдобра работа, слаба любов и много добро здраве
Обърнете внимание на новина, която хвърля съвсем нова светлина на нещата.Може да е свързана с работата, може да е в личен план. Хубавото е, че сте наясно както със ситуацията, така и с тенденциите на нейното развитие.

Лъвдобра работа, средна любов, много добро здраве
Тръгвате по нов път. Предчувствието никога не ви е лъгало, послушайте вътрешния си глас и сега. Не става дума за обичайните делнични проблеми, а за нещо със специално значение за вас. Застигат ви новини в интимен план.

Девадобра работа, слаба любов и много добро здраве
Денят е доста емоционален за вас. Идва с много и най-различни новини. Има и хубави, има и лоши. Старайте се да контролирате нервите си, за да не допуснете грешка или да изпуснете някоя дума. Възможно е да се зададат домашни тревоги.

Везнидобра работа, слаба любов и средно здраве
Не бързайте, особено ако не сте напълно уверени в правилността на начинанията си. Постарайте се да подходите към нещата трезво и без предубеждение. Имоти и домашни въпроси са тема номер 1 за някои от вас.

Скорпионотлична работа, отлична любов, отлично здраве, изобщо отличен ден
Този е един от силните ви дни. Моментът е важен за работата или бъдещето на важен проект. Затова нека вашата вяра прерасне в дълбока увереност и нагласата за победа ще ви отведе до целта. Очаква ви интимна радост.

Стрелецлоша работа, слаба любов и средно здраве
Изпълнени както с хубави, така и с неприятни изненади, понеделник е твърде емоционален и доста хаотичен. Случващото се сега очертава тенденциите на развитие по интересуващите ви дела. Тревоги има и с човека до вас.

Козирог добра работа, добра любов и добро здраве, изобщо среден по качество ден
Ако направите решаващата крачка, скоро ще получите независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо с голямо значение за вас. Задават се желани домашни новости.

Водолейслаба работа, слаба любов и посредствено здраве, изобщо не е удачен ден за вас
Понеделник идва с новина или събитие, указващи нова посока. Дано става дума за положителни промени, защото от сегашните ви действия и решения зависи много занапред. Избягвайте конфликти на работното си място.

Рибидобра работа, добра любов и много добро здраве
Моментът е важен за работата или бъдещето на важен за вас проект. Затова нека вашата вяра прерасне в дълбока увереност и нагласата за победа ще ви отведе до целта. Някои се стягат за път, други наблягат на домашни проекти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар