Сузанита с трагично признание в „Папараци“: Спуках киста на участие, оперираха ме по спешност!

Гласувайте за статията

Сузанита с трагично признание в „Папараци“

Сузанита шокира с признание в „Папараци“. Тийн дивата призна, че е имала доста тежък инцидент преди около година, заради който е лежала в болница две седмици.

„Спуках 10-сантиметрова киста на участие. Не знам какво съм правила, туърквах, танцувах, бих барабани. Бяхме с Крум в едно село, в което не само нямаше линейка и полиция, но нямаше и обхват.

Всичко се случи за секунди. Просто ме преряза една болка, за 6 — 7 секунди и изчезна. Продължих си участието, имахме още 30 минути на сцената и после се прибрах у дома. И нямаше нищо.

На другата вечер болките се върнаха с ужасна сила и от вкъщи, направо в болницата. Оперираха ме по спешност, но се оправих. Семейството ми и Александър тогава бяха до мен. Всичко мина обаче. Лежах две седмици в болницата, но вече съм добре“, сподели още Сузанита пред Венета Райкова.

Младото момиче разкри още, че пази белега си от операцията и не се срамува от него. „Каза ми, че мога да го залича с кремове или козметика, но аз не искам. Това е част от живота ми, нека да остане“, споделя още изпълнителката.

Иначе Сузанита не крие, че по някакъв начин свързва лошите неща в живота си с друга татуировка. С тази на бившето й гадже Александър. „Откакто си татуирах името му на ръката си, започнаха да ми се случват кофти неща. Но въпреки това няма да я махна“, казва още тийнейджърката.

Сузанита спукала киста на участие, едва я спасили сн. Папараци

Сузанита спукала киста на участие, едва я спасили сн. Папараци

Сузанита се опитва да гледа бодро към бъдещето и да се радва на живота, който живее. Изпълнителката споделя още, че всичко, което е преживяла до тук я е направило по-силна. И вече не обръща такова внимание на хорската злоба, както преди. Вместо това се старае да се радва на живота и на времето с близките си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар