Меган Маркъл тотално разби кралските забрани (Херцогинята с ново селфи на сина си)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл ясно даде да се разбере, че няма да живее по кралски

Холивуд превзема Уиндзор и нищо вече не е същото. Актрисата Меган Маркъл, която от миналата година е херцогиня Съсекс, даде ясна заявка, че няма да следва кралските протоколи. След като си позволи да финтира медиите относно раждането си, принцесата също така наруши правилата на кралското семейство и пусна нова снимка с бебето си. Този път по холивудски.

Снимките на стъпалата на бебетата са нещо нормално за звездите, които не желаят да показват децата си пред пресата. Меган също не издържа и сподели мил кадър, на който са снимани стъпалата на малкия Арчи, докато е в нейните ръце. Снимката бе по повод деня на майката, а в съобщение към нея, херцогинята сподели най-голямото си щастие и най-големите си страхове, пише „Дейли мейл“.

Естествено, веднага се намериха критици, които я порицаха, че е изложила по този начин бебето си пред всички.

За Меган обаче кралските протоколи очевидно нямат никакво значение.

„Тя показа, че не желае да следва кралските ограничения. И ще се държи, както тя счита за правилно. Меган Маркъл е американка, при това холивудска актриса. И иска да прави нещата по своя начин. Хари пък й го позволява, защото не иска да е нещастна“, коментират още в социалните мрежи, както и в двора.

Меган Маркъл с ново селфи с бебето, гази кралските правила сн. Инстаграм

Меган Маркъл с ново селфи с бебето, гази кралските правила сн. Инстаграм

За разлика от Кейт, която строго се придържа към кралския протокол и следва ревностно традициите, Меган излиза от рамките на приемливото и смело налага свои правила. „За нея е най-важен фактът, че тя и Хари не са ограничени като престолонаследника и съпругата му. И след като не тя е майка на бъдещия крал, смята, че може да прави каквото си иска.

 

Кралицата и принц Чарлз пък смятат, че действията й придават модерност на монархията. За това й дават пълна свобода“, казват още придворни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар