Иван Лечев направи нови разкрития за „Гласът на България“ (Кой ще победи?)

Гласувайте за статията

Иван Лечев разкри кой ще стане победител в „Гласът на България“

Иван Лечев направи нови разкрития за „Гласът на България“. Музикантът е треньор в предаването за трети пореден път, след като в предишните издания таланти от неговия отбор станаха победители.

Въпреки че е вече трета година в „Гласът на България“ все още има неща, които успяват да провокират музиканта. „Онова, което най-силно ме провокира са участниците и помитащите емоции, които тези момичета и момчета предизвикват в мен. Когато видя истински талантлив човек, винаги се вълнувам, защото музиката е моят живот. Досега ми липсваше един истински рокаджия, но през този сезон открих не един, а няколко рок звяра. Много съм щастлив“, споделя Иван Лече, пише dnes.bg.

„Също така в това издание на „Гласът“ изненадите са повече и ме държат нащрек. Появата на нов треньор в лицето на Михаела Филева беше истинско предизвикателство. Освен, че е готино, интелигентно и много красиво момиче, тя разбира от музика, а това я прави опасен противник. Не че се плаша от конкуренция, напротив – със силни противници е по-интересно.

Както знаете, в момента сме и в разгара на един изцяло нов етап от „Гласът“ – Нокаутите. Напрежението е огромно, защото като треньори трябва да взимаме тежки решения“, казва още Лечев.

Той разкрива също, че много неща от предаването остават скрити за зрителите. „Зрителите не виждат и безкрайните разсъждения на всеки треньор, когато предстои избор между двама участници. Самият аз прекарвам безсънни нощи, докато се опитвам да си представя какво би се случило с всеки талант след шоуто, разглеждам евентуалната му бъдеща кариера от всички посоки.

Зад кулисите

Зад кулисите остават и много от съветите, които даваме на участниците. За мен е важно да им вляза под кожата, да им вдъхна кураж в собствените сили, да им помогна да дишат правилно, да се успокоят. Преди всичко обаче се стремя да им помогна да намерят златната среда между емоцията и контрола. Защото ако залитнат само в едната посока, изпълнението им ще стане истерично, а ако отидат в другата ще е безинтересно“, казва Лечев.

Той споделя, че по време на шоуто се сближава изключително много с участниците. „Когато се налага да се разделя с някой от тях, имам чувството, че късам части от себе си“, казва треньорът.

Иван Лечев направи нови разкрития за "Гласът на България" сн. Фейсбук

Иван Лечев направи нови разкрития за „Гласът на България“ сн. Фейсбук

Лечев разкрива и има ли фаворит и кой ще стане победител в шоуто. „В „Гласът на България“ трудно се отсява, защото всички са талантливи, но накрая остават и най-амбициозните. Понякога опира до стотни кой ще стане номер 1, точно като при ски състезанията. Особено накрая конкуренцията е жестока. Победител ще е този, който успее да остане концентриран в най-важния момент“, споделя музикантът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар