Мария Илиева не се отделя от сина си (Вижте какво призна)

Мария Илиева не се отделя от сина си (Вижте какво призна)
1 (20%) 1 vote

Мария Илиева подготвя лятното си турне

Мария Илиева не се отделя от едногодишния си син Александър. Певицата, която в момента се изявява в шоуто за имитации „Като две капки вода“, успешно съчетава професионалните си ангажименти и майчинството.

Мария признава, че никак не й лесно, но малчуганът й дава сили. Тя разкрива, че все още не може да свикне с липсата на сън около Александър. „Всъщност не, постоянно съм готова да се облегна някъде и да заспя рязко (Смее се). Нямаш особен избор, просто ти се налага да смениш режима, да се наспиваш за 4 часа и да си свеж след 15-минутен power пар. Но няма по-голямо олицетворение на щастие от всели подвиквания „мааам“ в 6 сутринта, съпроводени от широка усмивка с 8 зъба! Светът ми е изпълнен с любов“, споделя щастливата майка.

Мария споделя, че синът й е доста общителен и „любопитен към света“. Малко преди да започне „Като две капки вода“ тя заведе Александър до Маями. „Точно преди старта на шоуто с Александър и мои семейни приятели прекарахме време там. Имах концерт в Щатите, както и няколко бизнес задачи, но успяхме да си откраднем и малко време за почивка. направи ми впечатление, че пътуването, смяната на обстановката, срещата с толкова много нови и различни хора, изобщо не го притесниха. Напротив, чувстваше се добре и спокоен, което е важно за мен – аз искам той да бъде смел и любопитен към света“, разказва Мария за life.dir.bg.

Сега на певицата й предстои лятно турне в България. Мария обаче няма да остави Александър, а ще го вземе със себе си. „Да, по време на турне отсъствията ми от вкъщи са доста продължителни и ще пътуваме заедно“, казва тя.

Мария Илиева взима сина си Александър на лятното си турне сн. Инстаграм

Мария Илиева взима сина си Александър на лятното си турне сн. Инстаграм

Мария разкрива, че именно Александър е „движещата сила в живота й“ и нейното „ново вдъхновение“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар