Мария Илиева проговори за отношенията си с Рачков (Вижте повече)

Гласувайте за статията

За Мария Илиева синът й е движещата сила в живота й

Мария Илиева проговори за отношенията си с Димитър Рачков. В момента певицата се изявява в шоуто за имитации „Като две капки вода“. Мария разкрива, че е фен на шоуто и се радва, че има възможността да участва в него.

„Фен съм на шоуто и го следя с интерес. Винаги ми е било любопитно да наблюдавам как се справят моите колеги и съм се замисляла как бих се въплътила в нечий образ. Е, сега получих тази възможност. От началото на шоуто бутонът ме хвърля в далечни от мен и различни помежду си образи и стилове – поп, поп фолк, рок, соул, опера, естрада, мюзикъл. Много е трудно в рамките на 7 дни да се изгради добра имитация, но пък ми е доста интересно“, казва Мария за life.dir.bg.

Певицата признава също, че няма любим образ, който е имитирала. „Не мога да избера конкретен. Във всеки образ дотук имаше нещо специално и провокативно от артистична гледна точка“, споделя Мария.

Илиева разкрива и как вървят отношенията й с Димитър Рачков. „Добре е, вече живеем в къща на Малдивите с трите ни общи деца“, шегува се певицата. „Рачков е впечатляващ професионалист и за мен наистина е удоволствие да работя с него. Той е умен, безкрайно бърз и точен в импровизациите си. Снимките с него винаги са много забавни, понякога работата просто спира, защото целият екип се залива от смях след някоя негова шега“, казва Мария за отношенията си с тв водещият.

Александър

Илиева успешно съчетава работата и майчинството. Тя не спира да работи, а сили за това й дава именно синът й Александър. „О, да, Александър е новото вдъхновение и движеща сила в живота ми“, признава певицата. „Александър е прекрасен, радва ме постоянно и с всяко негово действие. Той проходи точно на рождения си ден на 25-ти януари, което беше неговият подарък за мен.

Мария Илиева проговори за отношенията си с Рачков сн. Фейсбук

Мария Илиева проговори за отношенията си с Рачков сн. Фейсбук

Играем си постоянно на различни игри, обичаме да пеем, танцуваме и четем заедно. Най-много се вълнува, когато се е справил успешно с нещо, а аз му кажа „браво“ и му пляскам – настъпва огромна радост и той започва да си пляска сам“, споделя още Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар