Коко Динев изгони Жоро Бирмата от ресторанта си

Коко Динев изгони Жоро Бирмата от ресторанта си
5 (100%) 1 vote
Култовата кръчма „Кошарите“ на Коко Динев вече се стопанисва от приближен до боксьора Кубрат Пулев

Издирваният от МВР за нелегално производство и търговия на цигари Георги Станоев – Жоро Бирмата, бе изхвърлен като наемател на някогашния култов ресторант „Кошарите“ от собственика на знаковата кръчма – хазартния бос Коко Динев – пише в. „Уикенд“.

От началото на април заведението на бул. „Черни връх“, което Коко Динев получи като сватбен дар от кума си – боса на ВИС-2 Георги Илиев за сватбата си с фолк повицата Анелия, вече се стопанисва от Зеки Йохсуз. Турчинът, който е сред най-близките приятели на боксьора Кубрат Пулев, притежава няколко ресторанта в София.

До прогонването на доскорошния наемател Жоро Бирмата се стигнало заради неплащането на 5 поредни наема от началото на годината. Георги Станоев се настани в „Кошарите“ като наемател на Коко Динев през 2016 г. и наля над 100 хил. лева за ремонт, преди да прекръсти заведението на „Сръбски ресторант Бест“. Миналата есен обаче Жоро Бирмата, заедно с татко си Евлоги и продения си брат Антон бяха обявени за издирване от МВР малко след като антимафиоти удариха 4 нелегални фабрики за цигари в Тутракан, Дупница, Горна Оряховица и плевенското село Ясен.

Жоро Бирмата все още е в неизвестност за българските власти. Очевидно той не бил открит и от Коко Динев, който еднолично е прекратил договора за наем заради просрочени плащания на заведението.

Коко Динев си взел заведението обратно

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар