Елена Йончева крие афера с французин (Всичко за скандалната й връзка)

Гласувайте за статията

Депутатката въртяла любов с френски оператор, Йончева и днес не признава за връзката си със Стефан

Елена Йончева има богата любовна биография. Заради връзката си със Станишев обаче предишните й гаджета не са имали шанса да станат известни.

В тайна пази обвинената за пране на пари депутатка от левицата авантюрата си с французина Стефан. Интимните й отношения с парижанина започват след раздялата й с бившия премиер и преди запознанството й със сегашния й партньор.

Снимка: ПИК

Естествено журналистката се запознала с чуждестранната си тръпка по време на работа. Тя не искала изобщо любовта им да става известна. Но операторът пуснал тяхна обща снимка, от която станало ясно, че имат топли чувства един към друг.

За мистериозният и потаен обожател на блондинката и днес не се знае твърде много. Той бил родом от Париж и Елена на няколко пъти е споменавала името му в интервюта.

След като Стефан (ударението на името му е на последната сричка) разбрал, че Йончева прави материал за България й дошъл на гости за да запознае с родината й.

По време на посещението му журналистката разказва, че нейният оператор е влюбен във всичко българско. Тогава никой не се усеща, че имат връзка. По късни нейни колеги разкриват любовната афера.

Защо обаче блондинката и французинът се разделят не става ясно. Дали заради разстоянието, което ги дели или пък заради появата на архитекта Пламен, но Елена и до днес не обича да говори за френския си любим. Още по-малко пък за първата си любов – Дочо Михайлов. С когото за пръв и единствен път до сега минава пред олтара, предават от pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар