Хороскоп за 12 май, неделя

Хороскоп за 12 май, неделя
4 (80%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Не пренебрегвайте личните си задължения особено ако касаят интимната ви половинка или най-малките членове на семейството. Ще имате възможност да се откъснете от делничното и да се насладите на истинска почивка. Моментът е благоприятен да извършите промени в дома си.

Телец
Възможно е да има размествания вкъщи. Вероятно ще се наложи да направите важен избор, не оставайте това за последния момент. Стремете се да спазвате обещанията, които сте поели.

Близнаци
В случай, че получите новини, на които не знаете как да реагирате, дайте си време да анализирате ситуацията и да вземете точните решения. Отдайте се на развлечения и срещи с приятели.

Рак
Не се колебайте да обсъждате открито с делови партньор въпросите, които ви вълнуват. Не позволявайте слухове и интриги да влияят на мнението ви. Вечерта прекарайте в семеен уют.

Лъв
Бъдете готови да обсъждате въпросите, които ви създават притеснения от известно време, дори и да не сте настроени на тази вълна. Сбогувайте се с предразсъдъците си – в противен случай ще загубите повече, отколкото ще спечелите.

Дева
Отнасяйте се с респект към приоритетите и желанията на близките си. Стремете се да отделяте достатъчно време за себе си и за любимите си занимания. Моментът е благоприятен за срещи с приятели и познати.

Везни
Не отлагайте да предприемете промяна в личен план. В противен случай ще съжалявате за загубеното време и за пропуснатите възможности. Проявете съобразителност, за да преодолеете съществуващи разногласия.

Скорпион
Много от вас ще се справят с финансови притеснения. Направете необходимото, за да превъзмогнете вътрешното си безпокойство, защото то няма да ви доведе до нищо добро. Организирайте си срещи с приятели.

Стрелец
Опитайте да не промените плановете си в последния момент, защото рискувате да претърпите неуспех. Постарайте се да съсредоточите усилията си в дейности, от които ще извлечете максимални ползи.

Козирог
Постарайте се да планирате до последната най-дребна подробност реализацията на инициативите си. Пристъпете към промяна в личен план, защото така ще се възползвате от позитивна възможност.

Водолей
При част от вас ще се създадат отлични условия за извършване на промени от личен характер. Около средата на седмицата правилната стратегия ще ви помогне да се справите със съществуващите разногласия в отношенията с половинката ви.

Риби
Не бързайте да взимате решения, които не сте имали достатъчно време да обмислите. Много от вас ще спечелят подкрепата на приятели или на близък при осъществяването на свой проект. Вечерта прекарайте в домашен уют.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар